Neix Etnologia.cat, el nou bloc de l'Observatori per a la Recerca Etnològica a Catalunya

Neix Etnologia. cat, el nou bloc de l’Observatori per a la Recerca Etnològica a Catalunya. L’Observatori és un servei de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya (IPEC), un programa del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana que va nèixer el 1994 que té per objectiu la recerca, documentació, difusió i restitució del patrimoni etnològic català.

L’Observatori per a la Recerca Etnològica a Catalunya es concreta sobre el territori en dotze entitats escampades arreu de la geografia catalana: Ecomuseu de les Valls d’Àneu (Esterri d’Àneu), Museu Industrial del Ter (Manlleu), Museu de la Pesca (Palamós), Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), Museu Etnològic de Barcelona, Institut Català d’Antropologia, Museu Marítim de Barcelona, Museu Comarcal de l’Urgell (Tàrrega), Museu Comarcal de Cervera, Carrutxa (Reus), Museu del Montsià (Amposta) i Institut Ramon Muntaner.

Deixa un comentari