Exposició i catàleg "L'esquí al Port de la Bonaigua. Una aproximació a la seva història. 1919-1936"

Inauguració de l’exposició “L’esquí al Port de la Bonaigua. Una aproximació a la seva història. 1919-1936″, i presentació del catàleg homònim editat conjuntament per Garsineu Edicions i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu.

Lloc: Paller de Casa Gassia. Ecomuseu de les Valls d’Àneu. C. del Camp 22-24, Esterri d’Àneu

Data: dijous, 21 d’abril a les 19:00h

La presentació anirà a càrrec de l’autor dels textos Xavier Torrebadella i Flix.

FITXA DEL LLIBRE

L’esquí al Port de la Bonaigua. Una aproximació a la seva història. 1919-1936. Col·lecció Pirineu Memòria Gràfica, 9.

Autors: Torrebadella i Flix, X. Pròleg de F. Izard Gavarró. Garsineu Edicions.  1a ed.: abril de 2011. 90 p. ISBN: 978-84-96779-57-0

Aquest llibre mostra d’una banda un seguit de fotografies sobre l’esquí al Pirineu, i de l’altra pretén difondre la recerca de Xavier Torrebadella sobre els inicis de l’esquí a les zones properes del port de la Bonaigua. Totes dues coses han estat l'”excusa” per a l’exposició del mateix nom.

En aquest volum es publiquen una tria de fotografies que formen part del fons fotogràfic de l’Ecomuseu i de l’arxiu Feliu Izard, oferint una visió important de les beceroles de l’esquí al Pirineu i una aportació a la seva història.

Deixa un comentari