Edició facsímil del Cançoner Popular aplegat per Aureli Capmany entre els anys 1901 i 1913

L’editorial Base ha publicat recentment en edició facsímil El Cançoner Popular, d’Aureli Campany. L’any 1901, Aureli Capmany va començar a editar les cançons que integren el seu cançoner popular i el va tancar l’any 1913. El volum recull cent cançons catalanes prou conegudes i populars, com ara Els Segadors, La Cançó del Rossinyol, La Filadora, Muntanyes del Canigó, etc. Cada capítol inclou la lletra i la partitura de cada una de les peces. L’obra consta doncs dels següents índexs: alfabètic, temàtic, de noms propis, toponímic i bibliogràfic, i inclou a més una presentació de Maria Aurèlia Capmany i dos estudis, un a càrrec de Jaume Vidal Alcover i el següent signat per Jaume Ayats, específic per aquesta edició.

Fitxa tècnica de l’obra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s