Reflexions sobre les alimentacions contemporànies

L’editorial UOC ha publicat dins la col·lecció Ars Alimentaria el llibre Reflexions sobre les alimentacions contemporànies. De les biotecnologies als productes ecològics. L’obra ha estat coordinada per F. Xavier Medina, i en els sis capítols que conté diferents autors i autores tracten qüestions relacionades amb els aliments i la biotecnologia, les crisis i pors alimentàries com ara l’episodi de les “vaques boges”, l’alimentació i l’explotació agroramadera familiar, els productes ecològics i biològics i llur comercialització i pautes de consum.

Vegeu més informació de l’obra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s