VIII Trobada d'Etnologia Marítima

El proper 1 de juny de 2011, a les 16.30, tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona la vuitena trobada d’etnologia marítima. Aquestes trobades es plantegen com unes sessions obertes a totes aquelles persones interessades en l’etnologia i la seva relació amb el mar i els diversos aspectes de la cultura marítima.

Com en les anteriors ocasions, la trobada es presenta una reunió d’intercanvi d’experiències i iniciatives a l’entorn de la recerca en aquest camp. En aquesta ocasió es comptarà amb la presència de les persones següents:

-Judith Albors, que presentarà el seu treball Peix de Sitges. Projecte de llotja de pesca artesanal.
-Montse Pijoan, amb el seu treball La confraria i els pescadors de Sitges.
-Pep Torrents, que exposarà el treball Guia de peixos del Mediterrani Ibèric.

Si voleu més informació, així com per confirmar l’assistència, poseu-vos en contacte amb Eliseu Carbonell eliseucarbonell@gmail.com, o bé amb el Museu Marítim de Barcelona: gonzalezsin@diba.cat.

Deixa un comentari