Converses de Taverna a Badalona

El proper dijous 26 de maig de 2011, a les 19 h, es tancarà el Cicle de Conferències Retalls de Mar, que organitza l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, amb una sessió de les Converses de Taverna del Museu de la Pesca que durà per títol La cuina del mar.

Una tertúlia amb pescadors i experts on ens trobarem per xerrar i conèixer la cuina del mar i dels pescadors; un valuós llegat cultural carregat de sensacions, de flaires i de gustos. Parlarem dels ranxos de bord, dels millors peixos, dels sofregits, els alliolis negats, les receptes, els estris de cuina i tot allò que està relacionat amb la cuina del mar i que ja forma part del patrimoni immaterial de la nostra gent de mar.Una conversa de taverna moderada i conduïda per Miquel Martí , director del Museu de la Pesca. Hi Participen:

Quim Marquès, cuiner i propietari del restaurant El Suquet de l’Almirall, de la Barceloneta, i autor de diversos llibres sobre la cuina del mar
Ramon Costa, pescador de Badalona en actiu i gran cuiner
Florian Pi, pescador de Begur gran coneixedor de la cuina del mar.

Lloc: Cor de Marina. La Rambla, 11, Badalona
Data: dijous 26 de maig a les 19h.

Organitza:
Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona. Àrea de Medi Ambient i Mobilitat. Ajuntament de Badalona
Museu de la Pesca
Càtedra d’Estudis Marítims (Universitat de Girona – Ajuntament de Palamós)

Col·labora:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana
Cor de Marina de Badalona
Confraria de Pescadors de Badalona
Osborne Distribuïdora, S.A. (Anís del Mono)
Marina Badalona, S.A.

Per a mes informació: Àrea de Medi Ambient i Mobilitat
Escola del Mar de Badalona, Rambla 37
Tf. 93 384 36 74 escoladelmar@badalona.cat
http://www.badalona.cat/

Com anar-hi?

Deixa un comentari