XI Col·loqui Internacional de la Xarxa d'Antropologia Mèdica (REDAM): Joves, desigualtats i salut.

L’onzena edició del Col·loqui Internacional de la Xarxa d’Antropologia Mèdica (REDAM), organitzat desde el Màster d’Antropologia Mèdica y Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV), pretén obrir un espai interdisciplinari de discussió i reflexió sobre desigualtats i salut que pateixen els joves. El subtítol Joves, desigualtats i salut: vulnerabilitat i polítiques públiques, en base a la consideració del caràcter sociocultural dels processos de salut, malaltia i atenció, té l’objectiu de generar un espai crític de reflexió teòrica, que alhora contempli l’articulació entre la teoria i les polítiques d’intervenció.

Lloc: Aula Magna Campus Catalunya, de la Universitat Rovira i Virgili. Av. Catalunya, 35 – Tarragona
Dates: 2 i 3 de juny de 2011
Més informació: Indret web de l’XI Col·loqui de la Xarxa d’Antropologia Mèdica

Deixa un comentari