L'activitat carbonera al Parc Natural dels Ports

Per segon any consecutiu, diverses entitats de l’Observatori per a la Recerca Etnològica a Catalunya organitzen, dins el programa conjunt “Cultura Viva”, la presentació de les recerques del seu àmbit territorial o temàtic finançades pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

El dissabte 18 de juny és el torn de l’Institut Ramon Muntaner i el Museu del Montsià, que conjuntament amb el Museu de la Pauma promouen la presentació d’una recerca becada el 2009 amb la conferència “El carboneig als Ports entre l’edat moderna i l’edat contemporània”, a càrrec de la historiadora i arqueòloga Itxaso Euba i de l’antropòleg Domènec Ribes.

Lloc: Museu de la Pauma. C. Clavell, 52, Mas de Barberans
Data: dissabte 18 de juny de 2011, a les 20.00 h
Més informació: Institut Ramon Muntaner. Tel. 977 401 757, carles@irmu.org

Deixa un comentari