A Touch of Class: classes socials i cinema a la Gran Bretanya

A partir del 13 de juny, la Filmoteca de Catalunya du a terme el cicle de cinema A Touch of Class: classes socials i cinema a la Gran Bretanya, en la que es presentaran fins a 29 llargmetratges, filmats entre 1927 i 2010, que tracten des de diferents perspectives un tema recurrent en la societat i el cinema britànic: el sistema de classes i la lluita social.

La mostra, organitzada per la Filmoteca juntament amb l’Arxiu Nacional del British Film Institute, vol posar de relleu la incidència que al llarg del segle XX han tingut en el cimena els conflictes de classe, les condicions de vida de les classes populars i les lluites socials de la societat britànica.
Lloc:
Filmoteca de Catalunya. Avinguda de Sarrià, 33, Barcelona
Dates: a partir del 13 de juny
Més Informació: Filmoteca de Catalunya. Tel. 934 107 590, filmoteca.projeccions@gencat.cat

Deixa un comentari