Presentació del sis-cents aniversari del fet diabler a Cervera

Coincidint amb la data que apareix a les Ordinacions de Corpus ( 9 de juny de 1411) conservades a l’Arxiu Comarcal de la Segarra, tindrà lloc la presentació del programa d’actes organitzats en motiu de la commemoració del sis-cents aniversari del fet diabler a Cervera.

Durant l’acte hi haurà una xerrada sobre l’evolució del fet diabler a Cervera a càrrec de Jordi Soldevila, una mostra de documents sobre el fet diabler i per finalitzar l’acte es realitzarà una visita guiada a les instal·lacions de l’Arxiu.

Data: 9 de juny a les 19.30 h

Lloc: Arxiu Comarcal de la Segarra (Passeig de Jaume Balmes, s/n – Universitat. Cervera)

Organitza: Arxiu Comarcal de la Segarra i Diables de Cervera Carranquers

Enllaç: Diables de Cervera Carranquers

Deixa un comentari