Concurs fotogràfic Enramades 2011

El Museu Etnològic del Montseny col·labora en el XVII concurs fotogràfic Enramades que organitza la Secció fotogràfica Centre d’Arbúcies. Les obres han de tenir com a temàtica principal la festa de les Enramades, declarada el 1999 Festa Tradicional d’Interés Nacional per la Generalitat de Catalunya i han de representar qualsevol dels elements que en formen part: catifes de flors, passades, balls, danses… Aquest concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia amb el número 2011/48.

Podeu trobar més informació sobre els elements de la festa i la seva història al nou portal temàtic www.enramades.cat desenvolupat per l’Ajuntament d’Arbúcies i que pretén ser una eina de difusió d’una festa tradicional que es celebra des de fa més de 500 anys.

Termini d’admissió: fins el 8 de juliol

Lliurament de premis: 24 de juliol a 2/4 d’1 del migdia al Museu Etnològic del Montseny

Consulteu les bases del concurs fotogràfic Enramades’11

Deixa un comentari