Sortides guiades d’identificació de plantes aromàtiques i medicinals

Les plantes, la seva utilització en el camp de la medicina i la salut, ja sigui amb caràcter terapèutic, profilàctic o com a elements de diagnòstic, també formen part del nostre patrimoni, amb coneixements i pràctiques adquirides de generació en generació. Aquestes pràctiques malauradament corren el risc de desaparèixer, però gràcies als estudis d’Antoni Agelet en el camp de l’etnobotànica en podem conservar, al menys, el seu coneixement. Amb aquestes activitats pretenem donar a conèixer i intentem recuperar algun d’aquest usos, per a passar una bona estona i per a mirar, veient-les, les plantes.


Les sortides tindran lloc de 9 a 13 h. Sortides en vehicles particulars. Cal portar beure i protecció solar.
Inscripció prèvia. Places limitades
Preu: 10 € per sortida.

Dimarts 19 de juliol. Entorn del poble de Son.
Dimecres 20 de juliol. Sant Bartomeu de Baiasca.
Dijous 21 de juliol. Entorn del poble d’Isil.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Esterri d’Àneu
Tel. 973626436
e-mail. ecomuseu@ecomuseu.com

Deixa un comentari