MUNDOLOGÍAS, EL MUSEO SONORO, un podcast de cultura popular produït pel Museo Etnográfico de Castilla y León

Lloc: Museu Etnográfico de Castilla y León (Zamora)
Enllaç a Mundologías, el museo sonoro
Lloc web : www.museo-etnografico.com

El Museo Etnográfico de Castilla y León ha endegat un nou projecte consistent en penjar podscasts elaborats pel mateix equip del museu amb l’objectiu de fomentar l’accés per part de tot tipus de persones als continguts i la informació del Museu quan i des d’on es vulgui.
Els podcasts són arxius d’àudio descarregables i de lliure distribució. Es tracta, doncs, d’un clar exemple de com l’ús de les noves tecnologies pot ajudar a la difusió del patrimoni cultural i ampliar la distribució del coneixement de manera lliure i gratuïta.

El programa, que porta per nom “Mundologías, el museo sonoro” tindrà un periodicitat de dos capítols mensuals. Els podcasts tindran una temàtica àmplia i comptaran amb la col·laboració de  professionals de múltiples disciplines com la literartura oral, la música, la història de l’art, la fotografia … així com professionals del propi personal del Museu, que donarà a conèixer a través d’aquest mitjà els fons materials i immaterials del Museo Etnográfico de Castilla y León.

Leave a Reply