El món agrari a les terres de parla catalana

L’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana” realitzada per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural es pot veure al vestíbul de l’Ajuntament d’Elna (Rosselló), comptant amb els el suport de l’Ajuntament d’Elna i de Terra dels Avis, Associació de patrimoni agrícola.

La inauguració oficial serà el proper dia 2 de setembre , a les 6 de la tarde.  Aquesta exposició finalitzarà el dia 17 de setembre amb una jornada de 6 conferències sobre “El viatge en el patrimoni agrícola del Rosselló”.

Lloc: Vestíbul de l’Ajuntament d’Elna (Roselló).
Dates: 26 d’agost al 27 de setembre de 2011.
Més informació: Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

Deixa un comentari