Catalunya, one nation, two states

La monografia Catalunya, one nation, two states, dels antropòlegs nordamericans Alexander i Sonia Alland, és el resultat d’una recerca feta a la Catalunya Nord durant 10 anys sobre la resistència pacífica de la gent a l’assimilació cultural a banda i banda de la frontera. El llibre ha estat publicat per Pol·len gràcies als recursos obtinguts per mitjà del crowfunding, un sistema de mecenatge col·lectiu que habitualment recorre a la xarxa per fer les seves crides. El diumenge 11 de setembre serà presentat dues vegades: a les 17h, en el marc de la Mostra d’Entitats dels Països Catalans que tindrà lloc a l’Arc de Triomf de Barcelona, i a les 20.00 h, al restaurant MNAC-Òleum del Palau Nacional. Aquesta darrera presentació serà a la vegada un sopar que els assistents podran compartir amb els autors. Per a més informació i reserves podeu posar-vos en contacte amb els organitzadors al tel. 933 570 050 – ext. 22, al 667 760 677, o bé escriure a jordi@eltinter.net. Per assistir-hi cal confirmar-ho abans del 7 de setembre.

Deixa un comentari