II Congrés de joves investigadors urbans a Lisboa

Quatre anys després de la primera reunió científica, la Second International Conference of Young Urban Researchers (SICYUrb) donarà continuïtat a una experiència de trobada interdisciplinària entre joves investigadors de l’àmbit dels estudis urbans. De nou, l’Instituto Universitario de Lisboa (ISCTE-IUL) acollirà aquest esdeveniment, que tindrà lloc a Lisboa entre els dies 11 a 14 d’Octubre de 2011.

Els objectius d’aquest congrés són donar a conèixer les recents investigacions sobre contextos urbans procedents de les àrees més diverses de les ciències socials, debatre qüestions teòrico-metodològiques actuals i construir xarxes interdisciplinàries i internacionals. El nostre desig és que aquesta trobada sigui dinamitzada per joves investigadors en estudis urbans que treballin i desenvolupin les seves recerques a les ciutats – especialment els que estudien programes de postgrau i doctorat, però també els que desenvolupen activitats tècniques i d’intervenció social. Més informacionsPàgina webPrograma [PDF] – Horaris.

Deixa un comentari