Pescadors i mariners als Alfacs

Sota aquest títol es presenta a Palamós la recerca homònima que entre els anys 2009 i 2010 va desenvolupar Elena Juncosa per encàrrec de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita en el marc de l’IPEC. La recerca ha consistit en la documentació dels fons d’utillatges provinents de diferents col·leccions privades, així com algunes infraestructures relacionades amb la pesca als Alfacs, que han de constituir el futur Museu de la Mar de l’Ebre d’aquesta població del Montsià. Aquesta conferència forma part del programa conjunt que, per segon any consecutiu, han confeccionat les 13 entitats que conformen l’Observatori per a la Recerca Etnològica a Catalunya per donar a conèixer a les comunitats que han estat objecte d’estudi o a públic interessat en la matèria les diferents recerques finançades pel CPCPTC.

Lloc: Museu de la Pesca. Moll Pesquer s/n, Palamós

Data: divendres 23 de setembre, a les 19.00 h

Més informació: Museu de la Pesca. Tel.  972 601 244, museudelapesca@palamos.cat

Deixa un comentari