Gestió, màrqueting i promoció del patrimoni cultural dins l’àmbit local

Dates: 5, 6 i 7 d’octubre de 2011

Lloc: Museu de Ciències Naturals. Pg. del Vall, 13, Tremp

En aquests darrers anys s’estan organitzant una gran quantitat de productes patrimonials en l’àmbit de l’Alt Pirineu amb l’ obertura de nous museus, organització de visites guiades, itineraris, esglésies i espais visitables, etc.

Davant d’aquest fenomen i donat l’important paper que els recursos patrimonials poden tenir cara al desenvolupament d’un territori específic, creiem que és del tot adient aprofundir en aquesta temàtica i crear un espai tant de coneixement com de debat i reflexió compartida.

El curs que us presentem s’estructura a partir de dos eixos claus –i als que sovint es dóna poca importància- com són el de la gestió i la promoció dels productes culturals. Un major coneixement d’aquests àmbits de la mà de reconeguts especialistes a nivell nacional ens permetrà una major eficàcia i visibilitat en les accions que des d’aquest sector es puguin anar desenvolupant en un futur.

Aquest curs està obert a tothom que hi estigui interessat, tot i que està destinat d’una forma especial a tècnics/ques en patrimoni i gestió cultural, responsables polítics d’equipaments i infraestructures culturals.

Adjunt podeu consultar el programa detallat del curs.

Inscripció:

Curs obert a tot el públic. Inscripció gratuïta.

Podeu trucar o envciar un e-mail a:

Ceder Pirineus: 973 652529 / info@cederpirineus.cat

Ecomuseu de les valls d’Àneu: 973 626436/ ecomuseu@ecomuseu.com

Leave a Reply