Construccions menors de pedra al parc natural dels Ports

Presentació de la recerca homònima realitzada per Rosa M. Canela i Gemma Aldea per al Centre de Documentació de l’Ecomuseu dels Ports entre els anys 2009 i 2010. En el transcurs d’aquesta investigació de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya es van inventariar 164 elements per a usos diversos i de diferents tipologies formals. El treball de camp es va centrar en la vessant continental del Parc Natural dels Ports, concretament als municipis d’Arnes, Horta de Sant Joan i Prat de Comte. Aquesta activitat, organitzada conjuntament entre l’Institut Ramon Muntaner, el Museu del Montsià i l’Ecomuseu dels Ports forma part del programa “Cultura Viva” de l’Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya.

Lloc: Ecomuseu dels Ports. C. del Pintor Picasso, 18, Horta de Sant Joan

Data: divendres 30 de setembre, a les 20.00 h

Informació: Ecomuseu dels Ports. Tel. 977 435 686, ecomuseu@elsports.org

Deixa un comentari