"El bon mariner, mirant la lluna, ja sap son quefer"

Presentació de la recerca “Pesca, coneixement ecològic tradicional i patrimonialització de la natura a les illes Medes” que la biòloga i antropòloga Bego Vendrell va dur a terme durant el 2010 . La investigació va partir amb l’objectiu d’analitzar la relació existent en un espai declarat parc natural com són les illes Medes entre els pescadors tradicionals, els pescadors industrials, la indústria turística i els gestors de l’espai natural. En la recerca la investigadora va confrontar en particular la gestió que tradicionalment s’ha fet d’aquest entorn amb la que duen a terme els nous actors, en particular els administradors de l’espai natural. Aquesta activitat, organitzada conjuntament entre el Museu de la Pesca i la Càtedra d’Estudis Marítims, forma part del programa “Cultura Viva” que desenvolupa l’Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya.

Lloc: Museu de la Pesca. Moll Pesquer s/n, Palamós

Data: divendres 30 de setembre, a les 19.00 h

Informació: Museu de la Pesca. Tel.  972 601 244, museudelapesca@palamos.cat

Deixa un comentari