La festa vista per tres fotògrafs vallencs

LlocCasa dels Entremesos. Pl. de les Beates, 2, Barcelona

Dates: fins al 25 d’octubre de 2011

Informació:  Coordinadora de Colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella. Tel. 609 336 296,  gegantsibestiaricvella@telefonica.net

L’exposició és el testimoniatge d’un segle de fotografia catalana sobre festes populars de Catalunya i ha estat comissariada pel Premi Nacional de Cultura Popular 2009, l’etnòleg i gestor cultural Bienve Moya. La mostra compta amb fotografies de gran valor artístic i documental, avalades per la qualitat dels seus autors. Moltes de les imatges han estat cedides, per exprés desig de la família, pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya que és qui ostenta els drets d’explotació de les fotografies de Francesc Català-Roca.

L’exposició ha estat coproduïda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social de “la Caixa”, l’Institut d’Estudis Vallencs, el Museu de Valls i la Fundació de les Decennals. Va ser estrenada a Valls i s’ha exhibit a Solsona, Lleida, Berga, Llívia i Vilanova.

Deixa un comentari