La Masia, etnografia i paisatge

L’Associació Cultural Modilianum organitza aquestes jornades que graviten sobre la masia i que combinen la presentació d’una exposició, l’organització de ponències i d’una taula rodona, amb altres activitats de caràcter lúdic, una diversitat de formats pensada per interessar diversos públics. Aquestes jornades, amb l’aportació de noves recerques, han de permetre situar millor els nous usos de les masies en el seu context històric, com també valorar si les actuals eines legislatives i de difusió són suficients per a la seva protecció i restauració. Les ponències i taules rodones compten amb la participació d’antropòlegs, historiadors i arquitectes.

Lloc: Can Carner. C. de les Joies, 11-13, Moià

Dates: dissabte 22 d’octubre de 2011 (jornada) / del 21 d’octubre al 13 de novembre (exposició)

Informació i inscripcions: Associació Cultural Modilianum. Tel. 938 207 600, modilianum@modilianum.org

Deixa un comentari