XIX beca de investigación en folclore CIOFF-INAEM

La secció espanyola de CIOFF (Consell Internacional d’Organitzacions de Festivals de Folklore i de les Arts Tradicionals) i l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música) del Ministerio de Cultura, a fi de fomentar la recerca en el camp de la Cultura Tradicional, decideixen establir amb caràcter anual una beca d’investigació a favor de les disciplines que estiguin contingudes dins d’aquest camp d’actuació.

TEMA
La beca corresponent a aquesta convocatòria de 2011 estarà dedicada al tema “Ball, dansa i música popular (cançó i instruments musicals), relatives a qualsevol de les diferents cultures del territori espanyol”.

CANDIDATS
a) Podran optar a aquesta beca persones tant individuals com a equips de treball formats a aquest efecte. En aquest segon cas, l’equip ha d’estar representat per un director responsable del projecte. El gaudi d’aquesta beca serà incompatible amb una altra beca o ajuda econòmica concedida per a la realització del mateix projecte.

b) Podrà accedir a aquesta beca qualsevol ciutadà legalment establert a Espanya.

DURADA

El treball proposat haurà de realitzar-se dins d’un període de temps màxim d’un any.

DOTACIÓ

La dotació d’aquesta beca serà de 4.500 €.

Organitza: CIOFF i Instituto Nacional de las Artes Escánicas y de la Música (Ministerio de Cultura).

Més informació: http://www.cioff-esp.org/portada.html

Deixa un comentari