27a Festa del Flabiol

El proper cap de setmana, 29 i 30 d’octubre, es celebra a Arbúcies la 27a Festa del Flabiol, un punt de trobada únic a Catalunya que procura i representa la recuperació d’un dels instruments més emblemàtics  i populars catalans.

Entre els diferents actes que formen part del programa, cal destacar els XII Col·loquis del Flabiol que es duran a terme al Museu Etnològic del Montseny a partir de les 15.30h del dissabte 29 d’octubre. Podeu consultar el programa de la festa al segünet enllaç: 27a Festa del Flabiol. Podeu trobar més informació a la web del flabiol o bé al blog del flabiol.

Dates: 29 i 30 d’octubre de 2011

Lloc: Arbúcies (Girona)

Organitza: Ajuntament d’Arbúcies – Comissió Festa del Flabiol

Col·laboren: Generalitat de Catalunya, Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Diputació de Girona i Consell Comarcal de la Selva.

Deixa un comentari