La Ciudad Jubilada: els horts autoconstruïts a l'àrea de Barcelona

La Ciudad Jubilada, de Pau Faus, és una investigació col·lectiva sobre el fenomen dels horts autoconstruits als afores de la ciutat de Barcelona. El llibre és un assaig en forma de diccionari amb textos i fotografies de diversos autors que reflexiona sobre el horts informals que hi ha a les perifèries de la ciutat. A sota podeu visionar un video documental que mostra el dia a dia d’un dels molts jubilats que cultiven de forma autònoma i il·legal a la ciutat, i en aquest enllaç, la versió electrònica gratuïta de La ciudad jubilada. Breve diccionario sobre los huertos informales en los ríos de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s