La pesca artesanal al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter


Lloc: Museu Marítim de Barcelona. Av. de les Drassanes s/n, Barcelona

Data: divendres 18 de novembre de 2011, a les 17.00 h

Informació: Centre de Documentació Marítima del MMB. Tel. 933 429 920. Per a assistències cal confirmació a eliseucarbonell@gmail.com o bé a gonzalezsin@diba.cat.

L’Observatori Permanent d’Història i Cultura Marítima de la Mediterrània organitza la presentació d’aquesta recerca, becada pel Centre de Promoció de la Cultura Popular Catalana l’any 2010. La conferència és l’activitat central de la novena Trobada d’Etnologia Marítima, un punt de trobada d’antropòlegs que pretenen donar suport i promocionar la recerca etnològica en l’àmbit d’influència de la costa catalana, amb un format de reunions obertes a tots els investigadors que des de l’antropologia social estan interessats en l’estudi de la relació societat-medi marí. La conferència anirà a càrrec de Bego Vendrell, biòloga i antropòloga, autora de la recerca.

Deixa un comentari