Castells i castellers, Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Sota aquest títol l’exposició que es pot veure al Palau Robert homenatja les persones i les colles que han convertit els castells en un símbol de Catalunya i en un dels tresors culturals de la humanitat. La mostra coincideix amb el primer aniversari de la inclusió dels castells a la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO. El dia 16, coincidint amb la inauguració, es va presentar el llibre Castells i Castellers. Una voluntat col.lectiva, editat per Lunwerg, a la Sala Cotxeres del mateix palau. El llibre s’endinsa en diferents aspectes com les tècniques de càrrega i descàrrega, la geografia castellera, la música dels castells i les fites més importants aconseguides al llarg de la història castellera, com també una mirada als reptes de futur. S’acompanya d’un reportatge fotogràfic a través del qual es pot viure la intensitat d’una diada castellera.

Lloc: Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107, Barcelona
Dates: del 16 de novembre de 2011 al  16 de març de 2012
Informació: Palau Robert.  Tel. 932 388 091 / 92 / 93

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s