La recerca folklòrica: persones i institucions

VII TROBADA DEL GRUP D’ESTUDIS ETNOPOÈTICS – XVI SIMPOSI D’ETNOPOÈTICA DE L’ARXIU DE TRADICIONS DE L’ALGUER

Les jornades s’organitzen en quatre grans blocs: “Dones i folklore”, “La tasca folklorística al País Valencià”, “La tasca folklorística a Catalunya” i “La tasca folklorística a les Illes Balears”. Les jornades es clouran amb una visita guiada a diversos indrets d’interès cultural de Sitges. Vegeu a l’indret web del Grup d’Estudis Etnopoètics de la Societat Catalana de Llengua i Literatura (filial de l’Institut d’Estudis Catalans) el programa detallat d’aquesta activitat.

Lloc: Espai Cultural Pere Stämpfli. C. d’en Bosc, 9, Sitges

Dates: 18 i 19 de novembre de 2011

Informació:  Societat Catalana de Llengua i Literatura (IEC). Tel. 935 529 104, scll@iec.cat

Deixa un comentari