Revista Arxiu d'Etnografia de Catalunya, segona època

Presentació de la segona època d’aquesta revista, que va aparèixer amb periodicitat irregular entre les dècades de 1980 i 1990. Ara l’Institut Tarragonès d’Antropologia n’inicia la segona etapa, que es caracteritzarà entre altres aspectes per la seva vocació de revista en línia, tot i que també se n’editaran alguns exemplars en paper. L’acte de presentació tindrà lloc el 29 de novembre a Tarragona i anirà a càrrec de la Dra. Maria Bargalló, vicerectora d’Estudiants i Comunitat Universitària, el Dr. Jordi Roca, director del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social, i la Dra. Yolanda Bodoque, coordinadora de la revista.

Lloc: Arxiu d’Etnografia de Catalunya. Aula 521 del campus Catalunya de la URV, avda. de Catalunya, 35, Tarragona

Data: dimarts 29 de novembre de 2011, a les 18.00 h

Informació: Arxiu d’Etnografia de Catalunya. Revista d’Antropologia Social. Tel. 977 222 326, itan@tinet.fut.es

Taula de continguts

Targetó d’invitació a la presentació

Deixa un comentari