El fons fotogràfic de Rafael Rueda, una mirada a la quotidianitat del Manlleu de la segona meitat del segle XX

Per fer aquest taller, el fotògraf manlleuenc Rafael Rueda ha cedit el seu fons fotogràfic al Museu Industrial del Ter, amb més de 10.000 fotografies sobre el Manlleu dels anys seixanta, setanta i vuitanta del segle XX.

Rafael Rueda nascut a Alcaudete l’any 1929 i instal·lat a Manlleu a partir de l’agost de 1952, ha cedit el seu fons fotogràfic al Museu Industrial del Ter. Les fotografies, realitzades durant la segona meitat del segle XX, capten la quotidianitat d’un Manlleu en plena transformació urbana, social, econòmica i demogràfica.

L’activitat, coordinada pel Museu Industrial del Ter, consisteix en la documentació i catalogació d’aquest important fons. Les imatges han estat prèviament digitalitzades, i a partir del dimecres 23 de novembre, i fins a finals d’any, ens trobem al Centre Cívic Federica Montseny de Manlleu, per tal de documentar-les. Entre tots els assistents, i amb les imatges projectades en gran format, intentem identificar els llocs, les persones, les dates, etc.

Lloc: Centre Cívic Federica Montseny. Av. Puigmal 137-139, Manlleu
Dia: Dimecres 14 de desembre de 2011
Hora: De 15.30h a 17.30h

Deixa un comentari