Lluís Carratalà, escultor noucentista de pessebres

El dijous 29 de desembre es presenta aquest llibre d’Enric Benavent amb fotografies de Jordi Montlló, ambdós membres del col·lectiu El Bou i la Mula. El llibre és el resultat de la recerca, becada pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, desenvolupada per Enric Benavent durant l’any 2009. La presentació comptarà amb les intervencions de Lluís Puig, director del CPCPTC, Josefina Roma, professora d’antropologia de la UB, Josep M. Font, president del col·lectiu El Bou i la Mula, de Jordi Montlló i d’Enric Benavent.

Lloc: Centre d’Artesania de Catalunya. C. dels Banys Nous, 11, Barcelona
Data: dijous 29 de desembre, a les 18.30 h
Informació: Col·lectiu El Bou i la Mula. Tel. 636 739 878, edicions@elbouilamula.net

Targetó d’invitació a la presentació del llibre Lluís Carratalà, escultor noucentista de pessebres

Deixa un comentari