Presentació de l'inventari de les construccions de pedra seca de Torrebesses

Lloc: Centre d’Interpretació de la Pedra Seca a Torrebesses (al costat del castell)
Data: diumenge 18 de desembre de 2011, a les 12.00 h
Informació: Ajuntament de Torrebesses. Tel. 665 590 306, ajuntament@torrebesses.cat

Presentació d’aquesta recerca de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya finalitzada enguany per Mateu Esquerda i Josep Preixens. Gràcies a aquesta investigació s’han localitzat i inventariat 311 construccions de pedra en sec del terme municipal de Torrebesses (Segrià), de tipologies ben diverses: aixoplucs, amagatalls, arneres, balmes, cabanes, corrals, eres, pallisses, ermites, forns de calç, marges, masos, molins, senders, sitges, camins, trinxeres i trulls. La presentació es duu a terme en el marc de la 3a edició dels Camins d’Or Líquid al Segrià sec.

Actes del programa Camins d’Or Líquid 2011-2012 a Torrebesses
Programa complet dels Camins d’Or Líquid al Segrià Sec 2011-2012

Deixa un comentari