El valor patrimonial de les figures de pessebre

Aquest és el títol de la conferència que impartirà Albert Dresaire, membre del Col·lectiu el Bou i la Mula, i de l’equip de recerca que entre els anys 2004 i 2006 va documentar prop de 3.000 figures de pessebre de la col·lecció històrica de l’Associació de Pessebristes de Mataró en el marc d’una recerca de l’IPEC. L’activitat forma part dels actes que organitza l’Associació de Pessebristes de Vilafranca del Penedès amb motiu del seu 60è aniversari.

Lloc: Auditori Caixa Penedès, Fòrum Berger Balaguer. Rambla de Nostra Senyora, 6, Vilafranca del Penedès

Data: divendres 16 de desembre, a les 19.00 h

Informació: Associació de Pessebristes de Vilafranca del Penedès

Programa complet del 60è aniversari de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca del Penedès. Inclou l’exposició Art al Pessebre. Figures del Museu Etnològic

Deixa un comentari