Dietaris de pagesos: els blogs del passat

Lloc: Biblioteca Joan Vinyoli (Passeig de  Sant Salvador, 1)  , Santa Coloma de Farners
Data: Divendres, 16 de desembre de 2011, a les 18.30 h.
InformacióCentre d’Estudis Selvatans Tel. 972 84 21 46;  ces@selvatans.cat

El divendres 16 de desembre de 2011 tindrà lloc a la Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners la taula rodona “Dietaris de pagesos: els blogs del passat”, a la qual participaran Miquel Borrell, historiador colomenc; Jordi Curbet, filòleg; Joaquim Carreras, arxiver comarcal, i Narcís Figueras, filòleg i president del Centre d’Estudis Selvatans. En el decurs de l’acte es presentarà el darrer número dels Quaderns de la Selva, a càrrec de Joan Llinàs, arqueòleg i sotspresident del CES.

L’acte, que començarà a les 18.30 h i és previst que finalitzi a les 20.00 h, ha estat organitzat pel Centre d’Estudis Selvatans amb la col·laboració i el suport de l’Arxiu Comarcal de la Selva, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Biblioteca Joan Vinyoli. Acabat l’acte, per als assistent que ho vulguin, hi haurà un petit piscolabis nadalenc a la Granja l’Eixida (Pastisseria Trias, C/ Centre, 45), a tocar de la Biblioteca.

Deixa un comentari