Joan López Ensenyat, premi Joan Amades de cultura popular 2011

La trajectòria del premiat d’enguany destaca per haver estat l’impulsor i ànima d’edicions El Mèdol durant els vint-i-un anys d’existència d’aquesta editorial. Al llarg de tots aquests anys El Mèdol va publicar, en català, diferents gèneres i temàtiques, però amb Joan López al capdavant va caracteritzar-se per tenir una sensibilitat i compromís especial pels temes relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana, fins al punt d’especialitzar-se en aquesta temàtica en exclusiva. Les diverses col·leccions i treballs publicats per l’editorial han configurat un catàleg de títols que el fan únic en el món editorial català. L’entrega del guardó és farà el diumenge 22 de gener al municipi del Rourell a l’Alt Camp, on resideix Joan López.

Deixa un comentari