El Setge de Montsoriu i altres llegendes medievals, nova publicació del MEMGA

El Museu Etnològic del Montseny i l’Ajuntament d’Arbúcies presenten demà divendres el segon exemplar de la col·lecció Contes del Montseny: El Setge de Montsoriu i altres llegendes medievals. El camí iniciat per La bruixa Guilleuma continua en aquesta ocasió amb un recull de cinc mites, llegendes i històries de tradició medieval que després de passar per les mans de Jordina Boix i les il·lustracions de Delphine Labedan prenen nova força.

La publicació compta amb el suport del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Girona i de Barcelona -gestores del Parc Natural del Montseny.

Lloc: Museu Etnològic del Montseny, la Gabella
Data: 23 de desembre, a les 7 de la tarda

Una resposta a “El Setge de Montsoriu i altres llegendes medievals, nova publicació del MEMGA

Deixa un comentari