El treball de la pauma als pobles del Parc Natural dels Ports

Data: 12 de gener de 2012, a les 18h.
LlocCasal Municipal (Ctra. Simpàtica, 6), Amposta

Conferència del X Curs història, Cultura Popular i Tradicional del Montsià: “El treball de la pauma als pobles del Parc natural dels Ports”, a càrrec de Pepa Subirats, responsable del Museu de la Pauma i membre del Centre d’Estudis Lo Lliscó del Mas de Barberans. Aquesta activitat compta amb un ajut de la X Convocatòria d’Ajuts per a l’Organització d’Activitats de l’Institut Ramon Muntaner.

Organitza: Institut d’Estudis Comarcals del Montsià.

Col·laboren: Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya), Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre, Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta, Institut Ramon Muntaner i Centre d’Estudis Planers.

Més informació: Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, 977 703 522, iecmonts@tinet.fut.es

Deixa un comentari