Presentació d’un nou volum de la revista Annals

L’any 1978 va néixer el Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès (CECR) amb la voluntat d’impulsar i organitzar tota mena d’activitats de tipus cultural o artístic, especialment les dedicades a la investigació, al coneixement i a la divulgació de la cultura comarcal del Ripollès i catalana en general. Una de les accions que desenvolupen des de fa més anys és la publicació periòdica de la revista Annals, com una forma de donar a conèixer treballs i estudis sobre diferents aspectes: natura, història, literatura i etnografia. El proper dissabte 21 de gener es presentarà un nou volum d’aquesta revista, que inclou una part de contingut monogràfic sota el títol De l’Arxiu Museu Folklòric al Museu Etnogràfic de Ripoll. L’acte de presentació, que anirà a càrrec de l’historiador Jernoi Marín, també comptarà amb la presència del Sr. Jusèp M.Boya i Busquets, cap del Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya, qui pronunciarà la conferència: “Els museus etnogràfics, avui”.

Data: Dissabte 21 de gener, a les 19h
Lloc: Sala Tomàs Raguer, del Museu Etnogràfic de Ripoll. Plaça de l’Abat Oliba s/n 17500 Ripoll

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s