El programa "Maiors" del Canal Terres de l'Ebre explica la vida als masos

El passat 13 de gener es va emetre un nou capítol del programa “Maiors” del Canal Terres de l’Ebre, que, amb el títol “La vida als masos”, va fer un repàs sobre com era la vida quotidiana als masos de les Terres de l’Ebre. El programa, produït per l’Institut Ramon Muntaner, va comptar amb la participació de diversos investigadors vinculats a centres d’estudis ebrencs, com Màrius Pont, del Centre d’Estudis Planers; Vicent Ramon Caballé, professor IES La Sénia; Pepa Nogués, antropòloga, i Josep Maria Cabré, de Guiametans per l’Ateneu.

Aquesta nova edició del programa “Maiors” s’ha dut a terme amb la participació de Guiametans per l’Ateneu, el Centre d’Estudis del Priorat, l’Aula d’Artesanies, Tradicions i Ecologia d’Arnes, el Grup d’Estudis Rossell 750 Aniversari i el Centre d’Estudis Planers.

Podeu revisionar aquest programa des d’aquí mateix:

Més informacióCanal TE, canal de les Terres de l’Ebre i a Institut Ramon Muntaner

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s