La tria i la venda de peix, protagonistes de les “Imatges que fan parlar” al Museu de la Pesca

Després de l’èxit i la resposta que va tenir aquesta activitat les darreres tres temporades, el Museu de la Pesca, conjuntament amb la Càtedra d’Estudis Marítims (Universitat de Girona – Ajuntament de Palamós) i Documare, Centre de Documentació de la Pesca i el Mar, torna a programar, per aquest divendres 20 de gener, una nova sessió de l’activitat Imatges que fan parlar, destinada documentar la memòria històrica .

Aquest divendres veurem i comentarem fotografies de peixaters i peixateres, de les parades de peix, de la seva  tria, i farem memòria de quines espècies tenien abans més demanda a partir dels records dels assistents.

Les Imatges que fan parlar és una activitat que durant quatre divendres de desembre, gener, febrer i març proposa el Museu de la Pesca, al moll pesquer de Palamós, per un públic interessat en el nostre patrimoni mariner, una projecció de diferents fotografies antigues dividides en diferents temes. La participació i l’ajut dels assistents ens permetrà documentar fotografies antigues recollides pel museu durant anys de recerca i recullir-ne de noves.

Lloc: Museu de la Pesca, moll pesquer de Palamós

Data: divendres 20 de gener de 2012, a les 19.00 h

La properes sessions seran:

–       10 de febrer: Ranxos mariners

–       16 de març: Lleure a la platja, a partir del Fons fotogràfic del Servei d’Arxiu Municipal de Palamós.

Deixa un comentari