Josep Esquirol. La memòria fotogràfica

Exposició itinerant produïda pel Museu de l’Anxova i de la Sal, amb 36 imatges realitzades pel fotògraf Josep Esquirol procedents de l’Arxiu Històric de l’Escala. La mostra es complementa amb objectes personals de l’autor (càmera, ulleres, diversos talonaris de postals, alguns positius ampliats i emmarcats originals, etc.)

El fotògraf Josep Esquirol (Barcelona, 1874 – l’Escala, 1931) es va establir a l’Escala a final del segle XIX. La seva càmera va captar la vida quotidiana d’un poble de pescadors, motiu pel qual la seva obra ha estat de gran valor per documentar el final del s. XIX i principi del s. XX.


Lloc
: Museu Marítim de Barcelona. Drassanes Reials de Barcelona. Av. De les Drassanes s/n

Dates: del 20 de gener a l’1 de maig 2012, de 10.00 a 19.00 h.

Informació: Museu Marítim de Barcelona

Deixa un comentari