Nou volum dels Quaderns de la Selva

El passat 16 de desembre es presentà el número 23 de la revista Quaderns de la Selva, editada pel Centre d’Estudis Selvatans. Aquest número publica les ponències i publicacions presentades a la Jornada Onomàstica celebrada a Lloret de Mar el 16 d’octubre de 2010: 17 comunicacions sobre toponímia i onomàstica de la Comarca de la Selva i les ponències d’Elvis Mallorquí Masos medievals i cognoms endèmics a les terres de Girona i de Fèlix Bruguera El recull toponímic d’Osor. Metodologia i recerca.

Finalment en l’apartat de notes i aportacions cal destacar La mort de porc a la Selva (I) de Xavier Fàbregas.

Una resposta a “Nou volum dels Quaderns de la Selva

  1. Molt interessant l’índex d’aquest número de la publicació del Centre d’Estudis Selvatans, dedicat a onomàstica i toponímia de llocs de la Selva. M’agradaria disposar-ne d’un.

Deixa un comentari