Conferència, amb visita guiada: "El nou Museu de les Terres de l'Ebre"

Data: 26 de gener de 2012, a les 18h.

Lloc:
Museu Comarcal de les Terres de l’Ebre (C/del Gran Capità, 34), Amposta.

Conferència, amb visita guiada: “El nou Museu de les Terres de l’Ebre”, a càrrec d’Àlex Farnós, director de la institució.

Dintre del “X Curs Història, Cultura Popular i Tradicional del Montsià 2011-2012”. Aquesta activitat compta amb una subvenció corresponent a la X Convocatòria d’Ajuts a Activitats de Centres d’Estudis de l’Institut Ramon Muntaner


Organitza:
Institut d’Estudis Comarcals del Montsià.
Col·laboren: Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya), Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre, Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta, Institut Ramon Muntaner i Centre d’Estudis Planers.
Més informació: Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, 977 703 522, iecmonts@tinet.fut.es

Leave a Reply