Etnobotànica a les muntanyes de Prades

Dèlia Batet, Joan Cartanyà, Rafel Castells, Imma Piñas i Xavier Salat, autors de l’obra, presentaran el llibre el dissabte 11 de febrer. L’acte tindrà lloc a les 19.00 h a la sala d’actes del Museu Comarcal de Montblanc (c. de Josa, 6).

BATET, Dèlia [et al.] (2011). Etnobotànica a les muntanyes de Prades.Montblanc: Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà(Monografies;3). 158 p.

Llibre editat pel Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà , ha comptat amb el suport del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, la Diputació de Tarragona, l’Institut Ramon Muntaner i el Museu de la Vida Rural. Aquest treball descriu el relleu, la geologia, la hidrografia, la climatologia, la vegetació, el poblament i les comunicacions a les muntanyes de Prades, explica la metologia i els resultats, i realitza un catàleg d’espècies. Els autors Dèlia Batet, Joan Cartanyà, Rafel Castells, Imma Piñas i Xavier Salat varen entrevistar trenta-vuit persones que constantment són citades i bona part de les seves entrevistes són transcrites. L’obra es complementa amb fotografies, tant de les plantes i de l’entorn com de les persones entrevistades.

Una resposta a “Etnobotànica a les muntanyes de Prades

Deixa un comentari