La cuina dels pescadors, a l'espai "Cuines" de TV3

Des del dilluns 23 i durant tota la setmana, l’Espai del Peix, equipament vinculat al Museu de la Pesca,  i els tallers de cuina marinera, són els protagonistes del programa ‘Cuines’, tots els migdies a TV3. Els xefs Oriol Blanes i Ramon Boquera són els encarregats de presentar-nos les receptes més autèntiques, exquisides i suculentes de la cuina marinera, documentades gràcies a la recerca sobre la cuina de barca realitzada amb el suport del CPCPTC, l’Institut Ramon Muntaner i l’AGAUR.  Totes les receptes són una mostra dels tallers de cuina que setmanalment organitza aquest equipament cultural de Palamós amb l’objectiu de difondre la cultura gastronòmica del nostre país, tot posant en valor espècies poc conegudes, de preu baix i de gran arrelament en els receptaris de les nostres comunitats pesqueres.

En la web de l’Espai del Peix  hi podeu veure els vídeos i descarregar-vos les receptes: http://www.espaidelpeix.org

[tv3 3905474]

Deixa un comentari