Camins de salut: les plantes medicinals a l'abast

Divendres 24 de febrer, a les 8 de la tarda,tindrà lloc la xerrada: “Camins de salut: les plantes medicinals a l’abast”, a càrrec de Núria Torrelles, cap del Departament de Docència Fundació Carl Faust – Jardí Botànic Marimurtra. La xerrada forma part de l’exposició Camins de salut – Itineraris per a conèixer les plantes medicinals de les comarques gironines. Aquesta mostra, organitzada per Dipsalut (Diputació de Girona) i la Fundació Carl Faust (Jardí Botànic Marimurtra) està pensada per donar a conèixer cinc itineraris on trobar algunes de les plantes medicinals de les comarques gironines. L’exposició es podrà visitar fins al 26 de febrer de 2012.

Lloc: Museu Etnològic del Montseny. C. Major 6, Arbúcies (Selva)

Data: divendres 24 de febrer de 2012, a les 20 h.

Col·laboren:  Dipsalut (Diputació de Girona) i la Fundació Carl Faust (Jardí Botànic Marimurtra)

Deixa un comentari