"La joieria en la indumentària tradicional a Tortosa i la seva rodalia" dins del cicle de conferències Cultura Viva 2012

L’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya, amb la col·laboració del Museu de les Terres de l’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner i el Centre d’Estudis de la Indumentària Tradicional de les Terres de l’Ebre, organitzen aquesta xerrada que s’enmarca en el cicle de conferències Cultura Viva 2012. La presentació anirà a càrrec de Pepa Nogués, qui presentarà la recerca que va realitzar al voltant del significat i els usos de la joieria en la indumentària tradicional de la zona d’influència de la ciutat de Tortosa i a la mateixa ciutat.

Lloc: Sala de Plens de l’EMD Jesús (Plaça Immaculada, 8 )

Data: Divendres 2 de març, 16:30h

Organitza: IPEC, MTE, IRMU, CEITTE

Informació: Museu de les Terres de l’Ebre info@museuterresebre.cat 977 70 29 54

Deixa un comentari