Nova edició del programa "Maiors" del Canal Terres de l'Ebre, dedicat als jocs tradicionals.

El passat 10 de febrer es va emetre un nou capítol del programa “Maiors” del Canal Terres de l’Ebre, dedicat en aquesta ocasió als jocs tradicionals a les Terres de l’Ebre. La tertúlia d’aquesta edició del programa anà a càrrec de Biel Pubill, professor d’Educació Física a l’IES de Flix i membre de l’Associació Cultural Lo Llaüt d’Ascó i del CERE, Mar Panisello, regidora de cultura de l’Ajuntament d’Amposta, i Elena Espuny, tècnica de patrimoni etnològic de l’Institut Ramon Muntaner.

La producció d’aquesta nova edició del programa “Maiors” ha anat a càrrec de l’Institut Ramon Muntaner, amb la participació de l’Associació Cultural Lo Llaüt d’Ascó i de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta

Podeu revisionar aquest programa des d’aquí mateix:

Més informacióCanal TE, canal de les Terres de l’Ebre i a Institut Ramon Muntaner

Deixa un comentari