X Jornada d'Etnologia de les Terres de l'Ebre

El proper dissabte 31 de març de 2012 es celebrarà a les instal·lacions del Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana (Santa Bàrbara, Montsià) la X Jornada d’Etnologia de la Terres de l’Ebre, dedicada en aquesta edició a “La música popular, del floklore a la construcció de la identitat”. La Jornada d’enguany està organitzada pel Centre d’Estudis Planers, el Museu de les Terres de l’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner i el Departament de Cultura, a més de la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

Lloc: Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana (Santa Bàrbara . Passeig de les 4 Carreteres, s/n)

Data: Dissabte 31 de març de 2012, a partir de les 10.00h

Més informació: info@museterresebre.cat 977 70 29 54/ elena@irmu.org 977 40 17 57

programa i butlleta inscripció

Deixa un comentari