Exposició "El món agrari a les Terres de Parla Catalana"

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural presenten, amb la col·laboració del Museu de les Terres de l’Ebre, l’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana”, que està articulada en els àmbits següents: els paisatges, els conreus, la ramaderia, l’home, la dona i la terra, el treball, les formes de vida, present i futur.

Tot plegat s’ha pensat i s’ha produït com la mirada d’un procés obert, mai com un bloc històric tancat. Aquesta exposició pretén sensibilitzar la societat a partir de la fotografia i de la realitat viscuda i fer entendre que el futur del sector agrari és responsabilitat de tota la societat, com una necessitat inherent dels països avançats de ser curosos amb el territori i la gent que hi treballa.

Aquesta exposició s’inaugurarà el dia 9 de març a les 19:30h, i es podrà visitar en l’horaria d’obertura normal del Museu fins el dia 8 d’abril.

Lloc: Museu de les Terres de l’Ebre (C/ Gran Capità, 34 43870 Amposta)

Data: 9/03/2012-08/04/2012

Més informació: museuterresebre.cat

Leave a Reply